Tjen penge på internettet for at svare på spørgeskemaer og undersøgelser

Hvis du er student, hjemmegående, arbejds ledig eller helt enkelt har tid til overs, så er dettte alternativ virkeligt noget du skulle kigge på. Dette er definitivt ikke verdens mest spændende job, men det er enkelt, relativt hurtigt og det er godt betalt. Et job du kan styre, hvor end du er, måske i middagspausen på jobbet eller i skolen, eller hvis du har søvnløse nætter og ingenting hjælper.

Vi har konstateret at der findes op i mod 15.000 kroner og i visse tilfælde mere at hente gennem betalte undersøgelser på internettet. Dette er en brance hvor der definitivt er penge at hente, hvis man vil!

Det eneste som kræves for at du kan tjene penge er at du skal svare på undersøgelser på internettet. Og dette er hvad du får betaling for. Du kan tjene alt fra 100 til 600 kroner per undersøgelse du svarer på, nogle gange mere – det kommer an på hvilken undersøgelse det er. Alt dette bare for at sidde hjemme og svarer på spørgsmål og undersøgelser. Hvorfor firmaer vil betale for at få folk til at tage undersøgelser? Det finder du ud af snart!

Markedsforskning er en international multimilliard industri

Markedsforskning har længe været en multimilliard industri og på senere tid har internettet gjordt det betydeligt enklere at forske på. Før et firma skal blive succesfuldt, må firmaet vide hvad deres kunder vil ha, dette er dyrebare detaljer og informationer som firmaer til betale meget godt for. Med den rigtige kundskab om kunder og markedet kan et firma udregne valg og gøre beslutninger som leder til øgede gevister og langsigtet succes.

Kundernes mening er uvuderlig

Kundskab er magt, og dine unikke meninger, holdninger, antagelser, købevaner og adfærdsmønster er interessante for mange firmaer. Du sidder på en masse information, som mange firmaer er interesserede i at have, så de kan øge deres profit. Dette er grunden til at man kan tjene en masse penge på undersøgelser.

Vi taler her om kapitalisering. Både du og firmaerne vil tjene så meget som muligt. Et firma vil annalysere og forstå sig på markedet gennem betalte undersøgelser. Det har ikke været let for et firma at svare på sine undersøgelser uden at betale for det.

Hvad er det Firmaet vil have svar på? Hvad kan man spurgt om?

Spørgsmålene kan handle om alle emner der findes. Og, du vælger selv dine spørgeskemaer -  hvis du ikke vil have et spørgeskema om et bestemt emne – så er det helt fint. Du vil finde mange andre emner der vil interessere dig, og du vil sikkert have det sjovt med at svare på spørgsmål hjemmefra.

Men hvorfor betaler firmaer for at få spørgeskemaer online?

Nogle mennesker forbinder betalte spørgeskemaer med MLM og pyramide spil. Men selvfølgelig er det ikke rigtigt. Pyramide spil handler kun om at rekrutere nyt brugere – hvor der derimod handler om noget andet når det kommer til spørgeskemaer online. – Her skal du skabe en mening, som kan hjælpe firmaer med at skabe et større overskud.

Din mening er værdifuld, i form af research hvor det handler om tanker, meninger, interesser og idéer omkring den normale kunde. De resultater firmaerne får, kan de bruge til at øge deres indtægt.

Nogle firmaer vil betale dig via bankoverførsel, og du vil få pengene indsat direkte på din bankkonto. Andre betaler via PayPal eller check. Alle de udbetalingsmuligheder vi har nævnt her, virker over hele verden. Hvis et firma kun tilbyder dig gavekort og lignende som betaling, viser det bare, at de er mere interesserede i deres egen profit, end deres kunders meninger.

Hvordan fungerer det? (Eksempler)

  • 1) Et firma har udviklet to biler til et udkast. De vil vide hvilken af de to biler, som vil tjene mest profit til firmaet. Dette kræver at de researcher markedet for at finde deres kunders meninger. Potentielle kunder ville modtage betalte spørgeskemaer, hvor de ville få spørgsmål som ”Hvilken af de to biler ville du købe?” – og så ville der være et spørgsmål for at følge op på dit svar, bare så de er sikker på, at du ville købe bil A istedet for bil B. Så, som potentiel køber, vil du tilføje firmaet værdifuldt info – og for det – vil du blive betalt!
  •  2) Et forlag, vil gerne vide hvad kvinder i alderen 18 til 35 år i industrialliserede lande foretrækker at læse om. Forlaget ligger et spørgeskema online hvor de ønsker svar på deres spørgsmål. De kunne f.eks. spørge om ”Hvad interesserer dig mest i din daglidag” – og så svarer du bare! Så kan det også være, at de vil vide hvor mange aviser du læser om dagen – her vil der måske være mulighed for forskellige svar muligheder. Du tjener på dette, (helt op til 75 amerikanske dollars pr. spørgeskema!) – fordi forlaget igen, vil tjene disse penge retur, da de får meget ud af det, i forhold til at kende deres kunders interesser og handlemønstre.

Hvor meget kan jeg tjene?

I USA finder folk som har startet deres egne firmaer baseret på de penge de har tjent på spørgeskemaer. Andre har opnået at få utolige tilbagebetalinger ved at investere i aktier, via penge som de har tjent på spørgeskemaer.

Du kan gøre det overalt: du kan tage spørgeskemaer overalt i verden. Du kan tjene penge via betalte spørgeskemaer i Canada, Frankrig, Rusland, Kina, Sverige, Tyskland, Bulgarien, Spanien, Italien, Indien, Singapore, Danmark eller hvilket som helst i verden.

Vilka undersökningar ska jag välja? Vilka är bäst?

Udenlandske spørgeskemaer er bedst. Om du skal tjene penge på undersøglser er de definitivt de globale europæiske og amerikanske kunder som er mest interassante. Vi har tidligere haft erfaring med firmaer som gerne vil ind på det svenske marked, og betaler med gavekort og skrabelodder. Timelønnen for disse job er ofte vældigt dårlige.

Hvad havde du valgt: Faste indtægter fra store internationale firmaer hvor du får betaling pr. undersøgelser eller muligheden for at vinde 2000 kroner?

Vores egen erfaring er at der ikke findes vældigt meget at hente fra de svenske undersøgelser, hvorimod du kan tjene mange penge, ved at fokusere på udenlandske firmaer – også kaldet ”Online Surveys”.

Betalte undersøgelser - Vurdering

tjen penge4 000 til 20 000 kr/måned
tjen pengeIngen risiko bortset fra den investerede tid
bliv rigEnkel metode til at tjene penge
tjen pengeMulighed for at tjene penge fra dag 1
bliv rigForeslås til alle som har ekstra tid og energi

Vores erfaringer

Vi har prøvet alle de undersøgelser som vi har skrevet om her på siden. Online undersøgelser vil helt klart give dig en potentiel ekstra indkomst. Men, man skal huske at man kan være begrænse af demografiske forhold – eller andre kriterier som firmaerne har sat. I vores første uge modtog vi få undersøgelser – og ikke ”flere end du kan klare” – som vi blev lovet.
Det tog lidt tid før vi fandt ud af hvad det var vi skulle, og i den anden måned tjente vi $479,58, ikke noget at prale over, men vi fandt ud af det var seriøst. I vores tredje måned begyndte tingene at lysne op : Fra den 7. Januar til 29 Januar 2007 tjente vi $1.653,87 fra betalte undersøgelser. Stadig ikke nok til at blive rig, men lad os sige det sådan: Da vi første gang startede troede vi det var en form for en joke og vi troede ikke meget på idéen. Og til vores overraskelse, tjente vi pludselig penge ved at besvare spørgeskemaer online.

Tjen penge online – allerede idag!

Dette er alt du behøver at gøre for at tjene penge:

  • Få adgang til et netværk hvor du kan se firmaer der udbyder betalte spørgeskemaer.
  • Registrer dig ved firmaerne.
  • Følg instruktionerne som firmaerne giver dig – og du vil starte med at tjene penge!

Først, skal du have adgang til et netværk, som har en liste over firmaer som betaler dig for spørgeskemaer. Beklageligvis er disse lister ikke gratis, men de er heller ikke dyre. De firmaer som udbyder listerne bruger meget tid med at opdatere listerne – så på den måde er det måske fair nok.

Vi har også selv brugt nogle af de billige alternativer for at få adgang til de opdaterede lister

Listerne vi købte kostede mellem $35- og $50, med andre ord, er det bare en lille del af alt hvad vi har tjent og grundet det fact, syntes vi at det er okay, at der er en lille brugerbetaling. Udover det, er det jo kun et en-gangs gebyr, og man kan betale sikkert med VISA/MasterCard eller PayPal.

Så snart du har betalt for medlemskabet får til adgang til lister som opdateres ofte. Bruger områderne og listerne er alt hvad du har brug for, for at tjene penge fra betalte undersøgelser. Vi købte vores pakker via disse sider:

  • Surveys at Home – Designet kunne være bedre på siden, men det er her du finder de bedste betalte undersøgelser ($49,95)
  • Quick Paid Surveys* – Ny og innovativ – Med høj kvalitets lister. ($60)
  • Survey Scout – Okay service. Super support for brugerne. ($37,95)
  • Surveys for Income – Meget populær i USA – super lister! ($50)

Når du har købt dit medlemskab på siderne overnfor får du umiddelbart adgang til alt hvad du behøver for at tjene penge på betalte undersøgelser over internettet.

Firmaet handler hurtigt og sikkert, og betalingen sker via en objektiv tredjepart. Du kan være helt sikker på at få alle dine penge tilbage hvis du ikke kan lide produktet. (Firmaerne bruger en populær og meget alment kendt betalingsløsning som hedder Clickbank – og som også giver dig 8 ugers penge-retur garanti!

Konklussion: En let måde at lave penge på. Værd at prøve.

Hvis du vil tjene 4000 til 20000 kronerom måneden uden større indsatser kan det være noget for dig. Til forandring fra andre metoder som indebærer ”lette penge” skal du ikke gennemgå nogen stor forandring eller ændre på noget for at svare på undersøgelser. Som vi har sagt tidligere så er det ikke verdens mest spændende job, men det betaler sig helt sikkert at forsøge.

Hvilket firma anbefaler vi så?  Vi har positive erfaringer med dem alle, men specielt Quick Paid Surveys var interessant eftersom de fokuserer på de bedste betalte undersøgelser samt at man får adgang til mange gode og opdaterede lister. De har også en guide om hvordan man kommer igang hurtigst muligt – og hvordan du tjener penge – overalt i verden!


Vigtig opdatering: 
Efter vi skrev denne artikel købte vi et medlemskab på Surveys at Home. Vi fandt ud af at hjemmesiden indeholdte det bedste fra de nævnte sider, og en ekstra del der beskriver mere om det at tjene penge online. På siden kan du også finde strategier som præsenteres let forståelige og de er helt klart mulige. Vi har prøvet el del af disse strategier, og kan bekræfte at man sagtens kan prøve strategierne uden den store brug af tid.

Vi vil være forsigtige med påstanden om hvor meget du kan tjene udelukkende fra strategierne på Highest Paid Surveys, men vi vil seriøst sige at det er muligt at tjene mellem 15.000 til 70.000 kroner i måneden her. Naturligvis hviler det hele på hvor meget tid du investere. (Du behøver ikke investere flere penge end hvad medlemskabet koster).

En anden del af Highest Paid Surveys som gør det unikt er at det er tilpasset så det kan blivebrugt af folk udenforengelsksprogedelande, oghertænker vi ikkeat sproget er forbeholdt andre som har engelsk som modersmål, men deresstrategietvirkergodtogfungererbedreendnogen anden side, fordi de ikkebegrænser sig tilbestemtelande, hvornoglesiderbegrænser sig tilf.eks. Canada, USA, Frankrig, Storbritanien, Australien eller Spanien. Highest Paid Surveysætter fokus på andre lande, og det det som gør det super!

Surveys at Home indeholder meget mere praktisk information om de andre internetsider vi har prøvet, ogderforkostede det ogsåmeget i en periode. Førkostede det $169.95 for at blive medlem, men de skulle følgekonkurrenterne, så nu koster et medlemskab $49.95 hvilket gør Surveys at Home til vores nye favorit! Gå till Surveys at Home

Copyright © 2008-9 TjenPenge.org